PARTNERDOSSIER

Geachte Partner,

Geachte Kandidaat-Partner,

 

Fundays, het grootste stadsfestival van Aarschot, beleefde in 2017 zijn meest succesvolle editie ooit!

Het ganse weekend baadde in een fantastische sfeer en men kon letterlijk over de koppen lopen.

Als Partner was u er ongetwijfeld bij en heeft u volop kunnen genieten van het concert van Scala, de Vlaamse hiphop van K.I.A. of het Fundays Schlagerfestival met als afsluiters De Romeo’s.

 

Zoals vooraf aangekondigd werden enkele ingrijpende nieuwigheden voorzien: een hoger en ruimer podium, meer plaats voor het publiek en vooral een stevige opwaardering van het VIP gebeuren. Daardoor kreeg u als Partner zitplaatsen op het feestelijk verlichte VIP podium met goede zichtbaarheid op de artiesten en kon u bovendien heerlijk genieten van het uitstekende feestmenu verzorgd door de koks en de bedieningsmedewerkers van “Gasthof Ter Venne”.

Wij zijn dan ook ongelooflijk trots en blij voor de talrijke fijne reacties en gelukwensen die we mochten ontvangen voor dit geslaagde concept en ons team staat nu al ongeduldig te trappelen om u voor de 14de editie op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli 2018 op dezelfde locatie opnieuw een feestelijk, heerlijk en supergezellig show-weekend te kunnen aanbieden.

Naast het gratis toegankelijke muziekfestival zijn er uiteraard de vaste waarden: de kermisattracties, de prachtig getunede wagens en showcars, de Reuze Rommelmarkt, ondertussen de grootste van het Hageland, en voor het tweede jaar op rij de gezellige Braderij in het ganse stadscentrum. De voorbij editie bezochten ruim 30.000 personen het evenement, maar als de weergoden het toelaten zou dit bezoekersrecord weleens kunnen sneuvelen.

 

Het muzikale programma is ondertussen klaar en we kunnen nu al zeggen dat er u 3 topavonden te wachten staan.

Op vrijdag 6 juli 2018 komen de pop- en rockliefhebbers zeker aan hun trekken met de beste Tributebands van Europa : U2, DEEP PURPLE en op speciale aanvraag opnieuw de geweldige Deense band BRYAN ADAMS TRIBUTE. Op zaterdag 7 juli 2018 staan DE CORSARI’S met ROEL VANDERSTUKKEN en DE GRIETJES met onder andere ISABELLE A als headliners geprogrammeerd en op zondag 8 juli 2018 vindt het traditionele Fundays Schlagerfestival plaats met onze enige Belgische Songfestivalwinnares ooit, SANDRA KIM, en met als afsluiter niemand minder dan CHRISTOFF IN CONCERT!

Verder in dit Partnerdossier vindt u het volledige programma.

 

Naast de feestelijke dimensie heeft ons festival ook een sociale dimensie, iets wat wij in ons hart dragen, en daarom gaat ook in 2018 een deel van de drankopbrengst naar Child Focus.

U kent Child Focus uiteraard als de organisatie die instaat voor het helpen terugvinden van verdwenen of weggelopen kinderen, en die zich momenteel ook sterk inzet tegen misbruik via het internet en tegen tienerpooiers.

Als organisatoren van Fundays zijn wij trots om zo ons steentje te mogen bijdragen en wij hopen dat u als partner dezelfde trots mag voelen.

 

Wij hopen u (opnieuw) als partner te mogen begroeten en staan open voor al uw voorstellen!

 

Van harte dank.

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Serge Smets Dirk Van de gaer Danny Jennes

Coördinator Secretaris Voorzitter

Penningmeester

 

Indien u een Partnerdossier wil ontvangen, gelieve dan graag onderstaand formulier in te vullen.

Het Partnerdossier wordt dan opgestuurd.